KIZILÖREN İLÇEMİZDE Kİ ÜRETİCİLERİMİZİN ÇKS DOSYALARINI HAZIRLADIK

Admin 19 Ekim 2019 Genel 534 -A+
Sandıklı Ziraat Odasına bağlı olan Kızılören İlçemizde ki üreticilerimizin mağdur olmaması için hafta sonu Kızılören ilçesinde üreticilerimizin 2020 ÇKS(Çiftçi Kayıt Sistemi) başvuru dosyalarını hazırlandı.

2020 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ÇKS Yönetmeliği ve Genelgesinde belirtildiği üzere 01 Eylül 2019 tarihinde başlamış ve  30 Haziran 2020 tarihi mesai bitiminde sona ereceği bildirilmişti. Sandıklı Ziraat Odası çalışanların, Kızılören ilçesinde ki üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için  hafta sonu, Kızılören ilçesinde üreticilerin  ÇKS başvuru dosyalarını hazırladı.

Kızılörenli üreticiler ayaklarına kadar gelen hizmetten dolayı, memnuniyetlerini dile getirerek Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve çalışanlara teşekkür etti.

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, “Sandıklı ziraat odasına bağlı olan Kızılören ilçemizde ki çiftçilerimize hizmet vermeye başladık.çiftci memnuniyeti bizim için önemli. İlerleyen zamanlarda Sandıklı ve Kızılörenli üreticilerimize daha güzel hizmetler sunacağız. Onların problemlerine çözüm olacağız’dedi