Odamız sezonun son Arpa ve Buğday tohumunun satışını yaptı

Admin 18 Kasım 2020 Genel 54 -A+
Odamız sezonun son Arpa ve Buğday tohumunun satışını yaptı

Sandıklı Ziraat Odası yeni yönetimin göreve başladığı günden bu yana üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı Buğday, Arpa, Mısır, Yonca, Reygras,Yem Bezelyesi, Mera Otu ,sebze tohumları,Salça, Çay gibi tohum ve ürünleri Sandıklı ilçemizin adını duyurmak amacı  ile Sandıklı Ziraat Odası isim hakkını alarak ürünlerin satışı ile halkımıza hizmet etmeye başladı.
                  Bu kapsamda sezon başında üreticilerimiz için getirmiş olduğumuz Arpa ve Buğday çeşitlerimiz tükenmiştir. Son Arpa tohumunu İlçemiz Hırka Köyü Üreticilerinden Abdullah Arık'a satmış bulunmaktayız. Sandıklı merkez, Kızılören Merkez ve Köylerinde bulunan tüm üreticilerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonrada kimseye ayrım yapmadan tüm üreticilerimize eşit olarak hizmet vermeye devam edeceğiz.