patates ve soğan alımı ile ilgili değerlendirme toplantısı

Admin 11 Nisan 2021 Genel 89 -A+
Sandıklı ilçesinde Tarım Bakanlığı tarafından patates ve soğan alımı ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sandıklı Ziraat Odası Toplantı Salonunda Tarım Bakanlığı tarafından üreticilerden alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olan patates ve soğan ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Afyonkarahisar  Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Acar, Toprak Mahsulleri Ofisi Afyonkarahisar Şube  Müdürü Mehmet Selçuk,Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık ve patates üreticileri katıldı.

Patates ve soğan alımıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda önümüzde ki hafta içersinde Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından, Ziraat Odası Başkanlığı aracılığı ile üreticilerden patates ve soğan alımına başlanacağı bildirildi.

çay

ÇAY SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR