TOPTAŞ TARIM İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Admin 16 Temmuz 2020 Genel 264 -A+

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından video konferans yöntemi ile düzenlenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar'ın katılımı ile gerçekleşen "Tarım Sektörü İstişare ve Değerlendirme " toplantısına katıldı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından video konferans yöntemi ile düzenlenen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar'ın katıldığı "Tarım Sektörü İstişare ve Değerlendirme " toplantısına Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'da katıldı.

Toplantıda ülkemizde ki tarım konuları ve tarımda yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları konuşulurken, Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, ilçemizde ki patates üreticilerinin yakındığı patates fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüklükleri bildirdi.