TOPTAŞ, VALİK VE BASIN YAYIN DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA ÜRETİCİLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Admin 18 Ağustos 2020 Genel 220 -A+

Afyonkarahisar Valiliği ve Basın Yayın Derneği tarafından STK'lar (Sivil Toplum Kuruluşları) toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya katılan Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, Sandıklı ve Kızılören ilçesi üreticilerinin sorunlarını bildirerek yetkilerden üreticilerin sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

İlçemiz Park otel Toplantı Salonun'da Afyonkarahisar Valiliği ve Basın Yayın Derneği tarafından STK'lar (Sivil Toplum Kuruluşları) toplantı düzenlendi. Vali Gökmen Çiçek başkanlığında düzenlenen toplantıya Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Afyonkarahisar ve Sandıklı Sivil Toplum Kuruluşları katıldı.

Sandıklı ile ilgili pek çok sorun ve konu değerlendirildiği toplantıda Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, Patates fiyatlarının düşüklüğünden üreticinin yaşadığı sıkıntılar, haşhaş kapsülü alım fiyatlarının 2 yıldır aynı olduğu  ve girdi maliyetlerinin yüksekliğinden üreticinin yaşadığı sıkıntılar başta olmak üzere bir çok sorunu dile getirdi.