TOPTAŞ'IN 10 KASIM MESAJI

Admin 08 Kasım 2019 Genel 435 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş Mesajın da; 'Atatürk’ün ilke ve devrimleri, bölgemizde ve dünyadaki huzur, barış, istikrar arayışlarına ışık tutmakta; daha iyi bir yaşam kurma azmiyle çağdaşlaşmak için mücadele eden bütün halklar, Atatürk’ün mücadelesinden ilham almaya devam etmektedir. Bu bağlamda 10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz bir gündür. Yolumuzu da, kendisinin akıl ve bilimi temel alan düşünce sistemi aydınlatmakta, karşılaştığı bütün güçlükleri yenmesini bilen direnci, bize güç vermektedir. Büyük liderler için matem değil, fikirlerine bağlılık gerekir' sözünden hareketle bugün tüm umutlar tükendiği anda bir milleti dirilten ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün ortaya koyduğu aydınlık Türkiye vizyonunu ve özgürlüğün, demokrasinin önemini hatırlatma günüdür. Bu düşüncelerle Türk milletinin bağımsız, özgür, onurlu bir ulus olarak yaşaması için mücadele etmiş, emperyalizme karşı bayrak açmış, hayatını memleketine adamış, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81'inci yıl dönümünde minnet, saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.