TOPTAŞ'IN 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI

Admin 19 Mayıs 2021 Genel 97 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma TOPTAŞ, kurtuluş mücadelesinin başlangıcının 102. yılı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; "19 Mayıs 1919 günü ulus olarak kurtuluşumuzun başlangıcı, esaretimizin sonu olması için yola çıkan yüce atamızın azim ve inanç ile Samsun a çıktığı ve kurtulmuş meşalesini yaktığı gündür. Bir ulus ve bir halk, kendisini var eden geçmişi, ödenen bedelleri unutamaz. Unutursa bağımsızlığın ve aydınlanmanın ışığını kaybeder. 19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Bu topraklarda yaşayan herkesin ortak doğum günüdür. 19 Mayıs milletimizin kurtuluş ve kuruluş mücadelesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda başlattığı mücadele, bütün mazlum milletlerin aydınlık ışığıdır. Bu Bayram Dünya'daki tek gençlik bayramıdır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık meşalesini yaktığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919; Türk Ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesidir. Bu vesile ile Atamızı ve silah arkadaşlarını özlem saygı ve minnetle anıyor, gençlik ve spor bayramımızı kutluyorum."dedi

çay

ÇAY SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR