TOPTAŞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Admin 05 Aralık 2019 Önemli Günler 590 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş mesajında,“Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından cumhuriyetimizin geleceği olan yeni nesiller öğretmenlerimize emanet edilmiş,  Ulu Önderimiz cumhuriyeti korumak ve güçlendirmek için, en çok eğitim ordusuna önem vermiştir. Hiç şüphe yok ki, bir ülkenin iktisadi ve ahlaki kalkınması ancak gerçekte milli olan bir eğitim politikası ve bu eğitime inanmış, kendisini adamış bir öğretmenler ordusu ile mümkündür. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin almış olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin vatan sevgisi ve fikir hürriyetinin birer timsali olarak yetişmeleri için canla başla çalışacaklarına ve ülkemizi hedeflerine, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine  inanıyorum.  Bu vesile ile  başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal  Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Görev başında bulunan öğretmenlerimize de başarılar diliyorum.” Dedi