TOPTAŞ'IN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Admin 18 Mart 2021 Genel 135 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş,18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü sebebi ile bir mesaj yayımladı.

Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş mesajında,"“Tüm Dünya Çanakkale'de Türk insanının kahramanlığına, cesaretine, onurlu direnişine tanıklık etmiştir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 18 Mart 1915'te kazanılan Deniz Zaferi, Çanakkale'yi denizden geçmeyi düşünenleri hayal kırıklığına uğratırken, askerlerimize büyük güç ve moral vermiş, ulusal direnişin gücünü arttırmıştır. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinden gelen pek çok insan, Çanakkale'de ortak bir amaçla hareket etmişler, atalarımızın emaneti bu kutsal topraklar için şehit ve gazi olmuşlardır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi, Ata’mızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emaneti olan bu güzel yurdumuzu ve Cumhuriyetimizi korumak temel sorumluluğumuzdur. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi, minnet ve şükranla yad ediyorum Rabbim ruhlarına gani gani rahmet eylesin”dedi

çay

ÇAY SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR