ÜRETİCİMİZİN SESİ OLMAK ,DERDİNE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Admin 13 Temmuz 2020 Genel 391 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, bulduğu her fırsatta üreticilerimizi ziyaret ederek, sorunlarını ve şikayetlerini çözmek için çalışıyor.

Üreticilerimizi her fırsaatta ziyaret eden Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, üreticilerimizin çalışmalarını yerinde inceleyerek hem onların sesi olmak için hemde sorunlarını çözmek için tüm hızı ile çalışıyor.

Patates hasattı çalışmaları başlayan üreticilerimizin tarlalarında ziyaret ederek incelemelerde bulunan Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, patates fiyatlarının düşüklüğünü ve bu nedenle ihracattın açılması gerektiğini ulusal basına taşıdı. Haşhaş Üreticilerinin ekim sıkıntılarını basında geniş yer buldu.

İlk günkü söz verdiği gibi her zaman üreticilerin yanında olduklarını bildiren Fatma Toptaş, "Üreticilerimizi, ekim yaparaken, hasat yaparken tarlalarında ziyaretediyoruz. Şeker pancarı üreticilerimizi bir çok kez  fabrika yetkilileri ile buluşturarak şeker pancarında yaşanan sorunları çözüme kavuşturmaya çalıştık. Haşhaş üreticilerimizi geçen gün tarlalrında ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Yine patates üreticilerimizin fiyat düşüklüklerini ulusal basına taşıdık. Sandıklı ve Kızılören ilçesinin üreticilerinin sesi olmak, Sandıklı ve Kızılören tarımının her zaman bir adım daha ileriye gitmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya her zaman hazırız."dedi