TOPTAŞ, MUHTARLARLA TARIM VE ORMAN BAKANI KİRİŞCİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Admin 02 Haziran 2022 Genel 97 -A+
Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, muhtarlar ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'yi ziyaret etti

Sandıklı Ziraat Odası ve MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte muhtarlar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'yi ziyaret etti.

vandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve MHP İlçe Başkanı İbrahim Özer'in organizasyonuyla 30'a yakın muhtar MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak önderliğinde Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'yi ziyaret etti. Bakan Vahit Kirişçi ile görüşen muhtarlar tarımsal sorunlar ve çözümünü konuştu. Muhtarlar, Bakan Kirişci'ye ilçedeki Örenler Sulama Barajı'nın kapalı sisteme çevrilmesi, sulamada kullanılan elektriğin faturalarının 3 ayda bir ödenmesi talebinde bulundu. Görüşme sonrası muhtarlar Bakan Kirişci ile fotoğraf çektirdi.

çay

ÇAY SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR