TOPTAŞ, ÜRETİCİLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Admin 02 Mart 2022 Genel 110 -A+
Dinar Pancar Kooperatifi ve Sefa Tarım tarafından çiftçilere yönelik düzenlenen gübre ve ilaç konusunda bilgilendirme toplantısına Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'da katıldı

Dinar Pancar Kooperatifi ve Sefa Tarım tarafından İlçemiz Antalya karayolu üzerinde ki bir akaryakıt tesisinin restorantında çiftçilere yönelik gübre ve ilaç konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen Toplantıya Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'ın yanısıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Hasan Salman, Dinar Pancar Kooperatif Müdürü Yüksel Arslan , Pancar Kooperatifi Personeli ve çok sayıda üretici katıldı.

Sefa Tarım yetkilileri tarafından  gübreleme ve ilaçlama hakkında üreticiler bilgilendirilirken, çiftçilerin sorun ve sorularına da çözüm yollları arandı

ÇAY SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR